Vacanță în Egipt... în modul incognito!Acest text este trimis de o vedetă foarte cunoscută (nu am voie să-i divulg numele), care mi-a cerut să-i public povestea pe blogul meu. Aceasta dorește ca vacanța sa să rămână secretă, dar a simțit totuși nevoia de a i se confesa cuiva și de a-și face publice gândurile într-un loc în care lumea nu și-ar putea da seama de identitatea sa. Nu mă rugați, nu vă voi spune cine este. Să începem.

Probabil că mă știți. Sau poate că nu. Nu degeaba îmi ascund eu numele. M-am săturat de paparazzi și de isteria fanilor care mă urmăresc la fiecare colț de stradă. Acum vreau să petrec o săptămână frumoasă, alături de familie și de prietenii apropiați. În momentul în care tu citești asta, vacanța mea încă nu a început, așa că vă pun la încercare, vreau să văd dacă vă dați seama cine sunt. Cam greu, având în vedere că această istorisire va apărea pe un blog atât de mic. Dar să începem.

După mai mult timp de gândire, am decis să ne petrecem vacanța în Egipt și că ne vom organiza vacanța cu ajutorul agenției de turism Christian Tour. Zis și făcut! Ne-am uitat peste ofertele de vacanțe Christian Tour și am ales-o pe cea de la Hotel Pyramisa Sahl Hasheesh, situat chiar pe țărmul Mării Roșii. Cum am menționat anterior, această vacanță va dura doar o săptămână, de pe 6 mai până pe 13 mai.

Dar problema rămâne una singură. Cum să fac să nu mă recunoască lumea? Dacă se găsește și un singur om care să-și dea seama cine sunt, vacanța mea liniștită se sfârșește. Singura soluție este deghizarea, o deghizare ingenioasă cum doar eu aș putea face... În plus, trebuie să am grijă ca vestea să nu se răspândească. Voi anunța public că fac altceva în acea perioadă pentru a-mi masca vacanța.

Și... de ce am ales această vacanță? Ei bine, am neapărat nevoie de puțină relaxare, de un mic (mare) refresh. Sunt sătul (pentru moment!) de programul meu încărcat și de viața asta obositoare, dar frumoasă.

Am ales Egipt din trei motive. În primul rând, n-am vizitat niciodată această țară, motiv pentru care vreau să o fac acum. Vreau să descopăr în liniște frumusețile acestei țări, care este atât de departe de casă!

În al doilea rând, Hotelul Pyramisa Sahl Hasheesh este magnific, un loc foarte frumos și potrivit pentru a petrece o vacanță, iar mulțumită celor de la Christian Tour, îmi pot petrece vacanța aici.
În al treilea rând, Marea Roșie m-a convins să vin aici. Aici, mai exact în satul Hurghada de pe malul Mării Roșii, se află o priveliște de-a dreptul superbă, ce nu poate fi descrisă în cuvinte. Vă las o fotografie mai jos pentru a vă convinge, dar consider că acest loc trebuie vizitat, nu văzut doar în poze.În afară de asta, m-am gândit să fac și o plimbare prin Sharm El Sheikh, situat în partea de sud a peninsulei Sinai, în regiunea Janub Sina' , între Marea Roșie și muntele Sinai. Acest oraș este denumit și „Orașul Păcii”.În rest, doar distracție și relaxare.... în modul incognito! Sper să nu vadă cineva acest articol, iar intențiile mele de a petrece o vacanță liniștit să fie deconspirate. Oricum, nimeni nu ar ști pe cine să caute.Acest articol a fost scris pentru proba 14 a concursului Spring SuperBlog 2018.

Comentarii