La vânătoare de prepelițe... digitale!Mă trezesc. Este sâmbătă, ora 8 dimineața. Dacă este week-end, atunci de ce mă trezesc atât de devreme? Explicația este una logică. Merg la vânătoare de prepelițe. De ce merg la vânătoare de prepelițe? Bună întrebare! O fac ca să mă mai relaxez. Mă relaxez omorând prepelițe?! Știu, sună sadic, dar o să vedeți în curând la ce mă refer.

Mă ridic din pat, mă îmbrac, îmi pregătesc rucsacul, pușca și... stai. Nu am nevoie de toate acestea. De fapt, nici nu este nevoie să mă ridic din pat. Tot ce îmi trebuie pentru a începe vânătoarea de prepelițe este un smartphone și un simplu JOC PREPELIX PANO. Acum distracția poate începe.


Ce este PREPELIX PANO?

Ei bine, acesta este un JOC MOBIL  ce are ca scop împușcarea a cât mai multe prepelițe. Mda, nimic sofisticat, dar tocmai asta îmi place la această aplicație, ce poate fi inclusă cu ușurință la categoria JOC COPII, căci este menită de a trezi copilul din noi.

Din punct de vedere tehnic, pot spune că acest joc este unul foarte bun, aplicația se mișcă bine, nu se blochează. Setările sunt destul de flexibile, zic eu, căci jocul îți permite să mărești sau să micșorezi distanța de tragere, să mărești sau să micșorezi viteza și să dai pe modul control inversat (doar dacă vrei, desigur). Dar să lăsăm deocamdată detaliile tehnice și să ne preocupăm de esența jocului.

Prepelix există din anul 2000, fiind un joc foarte popular la vremea sa. Din păcate, acesta se pierde, căci este înlocuit de alte jocuri în vogă din acea perioadă. Câțiva ani mai târziu (mai exact 18), Prepelix se întoarce în forță, îmbunătățit și gata de a fi jucat. Dacă sunteți interesați să aflați mai multe informații despre istoria acestui joc, puteți accesa acest link.

Recunosc, atunci când am jucat pentru prima dată acest joc, nu mă mai puteam opri. Nu-i de mirare că am avansat atât de mult în clasament. Locul 5...

Acesta este scorul meu. Eu sunt Cici. Nu mă întrebați ce este cu porecla. 


În autobuz, în metrou, acasă, în micile pauze din timpul programului de lucru, oricând aș juca Prepelix datorită simplității sale care constă în vânarea a cât mai multe prepelițe. Îl pot cataloga drept un joc relaxant, binevenit în acele minute libere care se ivesc pe neașteptate.

Te rog, nu te mai uita atât de urât la mine! Mă sperii...


Dacă vreți să jucați Prepelix și să urcați cât mai sus în clasament, puteți instala aplicația Prepelix PANO, dar totuși vă recomand să testați mai întâi varianta demo, ca să vă familiarizați cu vânătoarea de prepelițe și să știți în ce vă băgați.

Să vă ofer și câteva ponturi? Ei bine, dacă știți că aveți o precizie bună, încercați să țintiți prepelițele care se află la mare depărtare, căci acestea oferă 25 de puncte fiecare. Dar dacă vă este dificil să faceți asta, vă sfătuiesc să nu vă pierdeți timpul și să le împușcați cât de repede puteți pe cele care sunt mai aproape și care oferă câte 10 puncte fiecare. Sunt și prepelițe care oferă 15 puncte, să știți. Din păcate, fioroasa de mai sus oferă doar 5 puncte.

Vă împușc pe toate! Ați înțeles?

Apropo, este suficient să țintiți prepelița, iar glonțul va porni singur.

Mai multe sfaturi nu am să vă ofer. Vă las pe voi să descoperiți acest minunat joc. Spor la împușcat prepelițe!Acest articol a fost scris pentru proba 13 a concursului Spring SuperBlog 2018.

Comentarii