Care este secretul pentru a îmbătrâni frumos?

Sursă foto: pexels.com


Începutul vieții este pe cât de frumos, pe atât de firesc. Timpul trece, iar noi creștem. Din anii timpurii ai prunciei, pătrundem în copilărie. Urmează adolescența, după care ne însușim ușor-ușor viața plină de responsabilități a unui adult. După câteva decenii, începem să ne punem întrebări cu privire la vârsta noastră înaintată, la ce va fi mai departe, la frumusețea specifică tinereței de mult pierdută ș.a.m.d. O singură întrebare ne ține mintea activă odată cu înaintarea în vârstă: „Cum să îmbătrânim frumos?”

La început, pare o întrebare simplă, dar dacă stăm să ne gândim mai bine, sensul acesteia poate fi interpretat în mod diferit de fiecare persoană. Așadar... cum îmbătrânim frumos?

Din punct de vedere moral, consider că a îmbătrâni frumos înseamnă a trăi în armonie cu toți și toate, a face lucruri corecte și a nu ne certa cu nimeni. Să trăim cât mai corect și să ducem o viață frumoasă și liniștită.

Din punct de vedere sufletesc, cred că a îmbătrâni frumos înseamnă a aduna cât mai multe amintiri frumoase și cât mai mulți prieteni și oameni pe care să te poți baza, să ai un bagaj bogat de memorii și să te poți mândri că nu ai pierdut timpul, să ai o familie mare și fericită alături de care să-ți poți împărtăși toate trăirile și amintirile și nu în ultimul rând... să faci doar ceea ce te face fericit.

Acum a sosit partea puțin mai complicată, anume aspectul fizic. Zic că este complicată deoarece toată lumea se întreabă cum va arăta la șaizeci, șaptezeci sau optzeci de ani. Toată lumea își face griji din cauza ridurilor, părului alb ș.a.m.d. Unii chiar apelează la operații estetice costisitoare pentru „a se menține mai tineri”... sau doar pentru a-și crea impresia asta, căci vârsta din buletin nu se modifică oricât am vrea.

Sursă foto: Juliana.ro


Consider că a arăta bine la o vârstă înaintată nu înseamnă să ai un aspect fără cusur, apelând la chirurgia plastică. Pentru a îmbătrâni frumos, este suficient să avem grijă de corpul nostru, să facem mișcarea necesară, să mâncăm ce trebuie și să avem grijă de tenul nostru, care, după o anumită vârstă, necesită puțin mai multă hidratare. În acest caz, vă recomand gama de produse Gerovital H3 Hyaluron C, cum ar fi Fiolele cu Acid Hialuronic și Vitamina C - Gerovital Hyaluron C. Acest produs este un ser bogat în acid hialuronic pudră și lipozomal și vitamina C.Aceste noi produse lansate de Farmec au capacitatea de estompare semnificativă a ridurior, hidratarea și regenerarea pielii. De asemenea, au efecte antirid, de umplere a ridurilor, efecte hidratante și de protecție a pielii. Aceste produse sunt disponibile în toate supermarketurile, hipermarketurile și magazinele de de profil din țară, precum și în magazinele de brand Gerovital și online, pe www.farmec.ro .

Dar nu uitați, atunci când atingeți o anumită vârstă (eu mai am mult până atunci, dar sunt pregătit), nu ar trebui să vă fie rușine cu anii pe care îi aveți în spate, ci să vă puneți în valoare vârsta și să vă străduiți să îmbătrâniți cât mai frumos posibil, din toate punctele de vedere, nu doar din punct de vedere fizic.

Acestea fiind spuse, sper că v-am putut ajuta în găsirea răspunsului pentru întrebarea: „Cum să îmbătrânim frumos?”Acest articol a fost scris pentru proba 16 (și ultima) a concursului Spring SuperBlog 2018.

Comentarii