O floare frumoasă pentru un suflet frumos!După cum știm cu toții, joi a fost Ziua Internațională a Femeii. O zi în care să ne arătăm iubirea și aprecierea pentru toate femeile din viața noastră: mame, mătuși, bunici, iubite, soții, prietene etc. Dar de ce trebuie să așteptăm o zi pe an pentru a ne arăta recunoștința pentru ele?

Femeile au o importanță desăvârșită. De fapt, ce ar fi viața asta fără ele? Din fericire, nu trebuie să ne punem această întrebare.

Cu toții avem femei speciale în viețile noastre, cel mai adesea mame. Eu țin foarte mult la mama mea. Ea este femeia care mi-a dat viață, cea care a avut grijă de mine încă din primele zile, cea care a fost lângă mine când făceam primii pași, când spuneam primele cuvinte, cea care a fost cu mine în prima zi de grădiniță și de școală, iar lista poate continua mult și bine.
Timpul a trecut, iar eu am crescut. Probabil că, în prezent, nu mai depind atât de mult de ea ca atunci când eram mic, dar niciodată nu voi uita de lucrurile bune pe care le-a făcut pentru mine, de modul frumos în care m-a crescut și de educația pe care mi-a dat-o.

Acesta este un exemplu. Acum gândiți-vă la toate femeile speciale din viața voastră și la cum acestea vă influențează pozitiv în fiecare zi. Sunteți de acord cu mine când spun că ele merită tot ce-i mai bun?

Ei bine, presupun că răspunsul este „Da”. Dar atunci când spun „tot ce-i mai bun”, nu mă refer la lucruri neapărat scumpe. Pentru a-ți arăta aprecierea pentru femeile speciale din viața ta, consider că nu este nevoie de un cadou foarte scump sau sofisticat. Chiar și o floare poate însemna mult, căci gestul contează, atâta timp cât este din inimă.

O floare transmite multe emoții. Florile, cele mai frumoase plante de pe Pământ, transmit căldură și empatie prin culorile sale vii și prin mirosurile îmbietoare. O floare simbolizează viața și tot ce este frumos. O floare frumoasă pentru un suflet frumos!

Un simplu buchet de flori dăruit cu drag înseamnă foarte mult, fie el ales dintr-o florărie tradițională sau o florărie online.Acum, problema se pune în felul următor. Ne este de ajuns o singură zi pe an (8 martie) pentru a sărbători femeile? De ce doar în acea zi ne amintim de importanța lor, iar în restul zilelor suntem indiferenți. Părerea mea este că orice zi poate fi una prielnică pentru a surprinde o femeie specială din viețile noastre chiar și cu flori online, cum sunt cele de la Interflora Romania, firma care se ocupă cu livrarea de flori la domiciliu.

Așadar, nu mai așteptați. Chiar în acest moment puteți surprinde o femeie dragă cu un gest simplu, dar care să simbolizeze iubirea și aprecierea sinceră.

„Fericirea o face pe femeie frumoasă și dragostea o face fericită. Iubirea este adevăratul fard al femeii.” - Charles Baudelaire

„Florile sunt cele mai frumoase cuvinte și hieroglife ale naturii, prin care ne arată cât de mult ne iubește.” - Goethe

Acest articol a fost scris pentru proba 4 a concursului Spring SuperBlog 2018.Comentarii