Sa fiu Dumnezeul blogului meu ?

Comentariu postat de un cititor

In postarea anterioara, in care ceream ajutor in legatura cu FeedBurner, am vazut un comenariu care m-a pus putintel pe ganduri: "Vrei sa fii blogger, fii Dumnezeul blogului tau!"

Nu prea era genul de raspuns pe care il asteptam, dar era un comentariu interesant, care m-a cam bagat in ceata la inceput. Apoi mi-am dat seama ca aceasta fraza poate insemna : "Vrei sa fii blogger, descurca-te singur!"

M-am cam demoralizat un pic dupa acest lucru, ca mai apoi sa-mi dau seama ca ar putea insemna ceva mai mult decat atat.

"Fii Dumnezeul blogului tau". Chestia asta mi-a cam dat batai de cap. Cum adica sa fiu Dumnezeul blogului meu?

Dupa ceva timp de gandire (mai exact o zi) am ajuns la o concluzie.

Acest blog este creatia mea. Intr-un fel sau altul eu decid in mare parte ce se intampla aici. Eu decid cum arata blogul, ce articole vor aparea aici, pe ce platforma este s.a.m.d.

De asemenea, doar eu sunt responsabil pentru cat de sus sau de jos ajunge acest blog. Sunt dator cititorilor mei sa public continut cat mai bun.

Iar daca apare vreo problema sau vreun obstacol, va trebui sa fac tot posibilul pentru a le remedia.

Aceasta ar fi o idee, pe scurt, a ceea ce ar putea insemna "Fii Dumnezeul blogului tau!". Cel putin, asta am inteles eu.

Poate ca acest comentariu nu mi-a oferit un raspuns clar cu privire la intrebarea mea, dar tot mi-a fost de folos. M-a ajutat sa inteleg chestii importante despre blogging, atat cele enumerate mai sus cat si alte lucruri.

Cam asta ar fi. Nu uitati de faptul ca sunteti invitati sa propuneti diverse subiecte in sectunea de comentarii.

Pe data viitoare!

-S.A.


Comentarii